Over ons

Over ons

Over ons

Ron de Ruijter Interieurprojecten wordt geleid door de gelijknamige eigenaar en sinds 2015 samen met zijn zoon Jesper.

Ron is een vakman in hart en nieren met een échte vele jarenlange ervaring in vele en zeer uiteenlopende en onuitputtelijke richtingen op het gebied van interieurbouw, van ontwerp tot realisatie, zowel voor de zakelijke als de particuliere klant; in alles ziet hij een uitdaging! Sinds zoon Jesper besloten heeft om als signspecialist een carrière-switch te maken en in de voetsporen van zijn vader te willen treden, is ook hij bevangen door het veelzijdige en ambachtelijke werk van interieurbouw. Hij wil zich daarin dan ook snel in verder ontwikkelen om qua kunnen naast zijn vader te komen staan. En om in de branche taal te spreken: " Jesper blijkt uit het zelfde hout gesneden te zijn als zijn vader."

Doordat het bedrijf bewust compact van opzet wordt gehouden, kunnen wij de klant nog op de "ouderwets persoonlijke wijze" van dienst zijn. Bij Ron de Ruijter Interieurbouw worden exclusieve en hoogstaande interieurprojecten op maat verwezenlijkt en begeleid. Daarnaast bevindt Ron de Ruijter Interieurprojecten zich in de luxe positie goede contacten te hebben met zeer diverse collega vakmensen, welke extra ingezet kunnen worden indien nodig; dit zijn professionals waar al lang mee samengewerkt wordt en welke onze manier van werken en visie volledig begrijpen, respecteren en beheersen. Wat betreft de klantcontacten; deze worden altijd en alleen door Ron onderhouden, zodat de lijntjes kort gehouden worden. Hierdoor wordt veel tijd en eventuele miscommunicatie voorkomen, wat door de klanten als zeer prettig ervaren wordt.

Naast de exclusieve interieurbouwprojecten behoort CNC-frezen, CAD-tekenwerk, ook tot onze mogelijkheden en verrichten dit ook graag voor onze collega interieurbouwers, standbouwers / ZZP-ers. Onze jarenlange ervaring hierin, staat hier borg voor.

Kortom, Ron de Ruijter Interieurprojecten,voor:

  • kwalitatief hoogwaardige en exclusieve interieurbouw projecten, klein of groot
  • cnc-frezen o.a. interieurbouw, standbouw
    • cad tekenwerk interieurbouw
    • praktische en/of theoretische ondersteunig aan collega interieurbouwers
    • bedrijven, medische instellingen, particulieren, overheidsinstellingenscholen, scholen
    • bedrijfsmatige interieurbouw projecten leiden / uitvoeren

Niets houdt ons tegen om mét u en vóór u, de uitdaging aan te gaan een sterk en professioneel staaltje vakmanschap te leveren. Iedere opdracht, klein of groot, wordt bij ons even groots en met dezelfde enthousiasme en professionele gedrevenheid aangepakt en uitgevoerd.

Overweegt u onze kennis en vakmanschap op gebied van interieurbouw in te schakelen; neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst !

WIJ MAKEN HET MOOI WEL