®Registered Trademark
of stuur een mailtje naar info@ronderuijter.nl ook voor bestellen mogelijk
28-05-2021 Horeca: langere openingstijden en gasten binnen
Horecagelegenheden mogen straks twee uur langer openblijven: van 6.00 uur tot 22.00 uur. Ook mogen zij vanaf 5 juni weer gasten binnen ontvangen.
Daarbij is wel een maximumaantal van vijftig gasten vastgesteld. Het verbod op alcohol schuift op van 20.00 naar 22.00 uur.
De restaurantbezoekers moeten vooraf reserveren en krijgen een vaste plaats. Ze mogen niet aan de bar zitten.
Aan tafel mogen maximaal vier mensen zitten en de anderhalvemeterregel blijft gelden, met uitzondering van kinderen tot twaalf jaar.
Bij gasten moet vooraf een gezondheidscheck plaatsvinden.
Horecaondernemers krijgen het dringende advies om hun bedienend personeel zelftests te laten doen.
We zijn allemaal blij met deze versoepelingen en staan te springen om weer van start te gaan, maar toch is het
verstandig voor jou, als horeca-ondernemer, een checklijstje te maken vóór de deuren opengaan.
De controle is en blijft streng en de boetes niet mals.
Tijdens de Corona Personferentie van vrijdag 28 mei 2021 haalde Mark Rutte de eis van anderhalve meter afstand opnieuw aan.
Deze mag losgelaten worden op terrassen, maar dan moet je wel aan de gestelde extra eisen voldoen, binnen blijft deze gelden.
Ook deze 1,5 meterregel brengt veel geregel met zich mee; daarom Coroontje.com
Hét "afstands-dienblad"! met dit dienblad serveer je makkelijk en veilig op 1,5 meter jouw gast.
Zowel de lekkerste drankjes en/of plates.
Met afstand de beste!
Het ontstaan van dit (gepatenteerd) blad is een samenspel van ontwerper, horecaondernemer, meubelmaker.
Met uiteindelijk; "Het Coroontje" ,een fijn en plezierig anderhalve-meter-dienblad.
De productie geschiedt geheel in Nederland, dus product van onze eigen Nederlandse bodem!
Glazen kunnen in de sparingen worden geplaatst.
Wijnglazen en speciaalbierglazen met voet kunnen in de sparingen met sleuf worden geschoven.
Zelfs de meest gangbare koffiemokjes en theeglazen kun je zowel in het midden als in de uitsparingen plaatsen.
Ook geschikt voor het uitserveren van borden; hierbij adviseren wij het antislip-matje toe te passen.
Bediening mogelijk met 2 of meerdere dienbladen tegelijk, zowel eenhandig als tweehandig te gebruiken.
Zeker handig wanneer je personeel nieuw en onervaren is, of er weer "in moet komen".
Ruimtebesparend, omdat de bediening direct aan de gastentafel plaatsvindt en niet op het naastgelegen lege tafel.
Jijzelf en jouw gasten kunnen weer genieten van een ouderwetse bediening met net "iets meer" en zullen jouw
inzet zeer waarderen.
Kijk hier voor de vele variaties :
Bekijk het filmpje en ontdek hoe het Coroontje in het dagelijkse horeca-leven jou en jouw klanten bedient !