Nieuws

Nieuws

wijmakenhetmooiwel.nl

Nieuws

Mei 2015 : Nieuwe website is een feit !

Juni 2015: Bedrijfsbus wordt reclame-proof gemaakt

https://in03.hostcontrol.com/resources/52e20b1052bbd3/277c49edee.JPEG

 

Oktober 2015 : aantal nieuwe machines in gebruik genomen; waaronder een CNC-frees, om u nóg beter van dienst te zijn op het gebied van

https://in03.hostcontrol.com/resources/52e20b1052bbd3/0c674e4005.JPEGspecialistisch CNC-freeswerk en interieurbouw projecten

fNovember 2015 : 3-jarig sponsorcontract "De Kuijkse Stratenloop" getekend.

https://in03.hostcontrol.com/resources/52e20b1052bbd3/f718edea01.JPEG

Samenwerking Kuijkse Stratenloop en Ron de Ruijter Interieurbouwprojecten

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2015 08:42

Afgelopen zaterdag is op ons sportpark een contact ondertekent door onze voorzitter Fried van de Water en Ron de Ruijter van het gelijknamige Ron de Ruijter Interieurprojecten uit Nieuwkuijk. Met dit contract wordt de samenwerking vastgelegd tussen de Kuijkse Stratenloop en Ron de Ruijter voor de komende 3 jaar. Ron ondersteunt de Kuijkse Stratenloop en krijgt daarvoor in het parcours zijn eigen bocht naar hem vernoemd. De bocht waar de lopers vanaf Langs de Lijn de Kerkstraat inlopen zal voor de komende 3 jaar "de Ron de Ruijter-Bocht" gaan hetenWij willen Ron bedanken voor dit mooie gebaar. Mede hierdoor hebben we weer een slag kunnen maken om verder te professionaliseren met als doel van de Kuijkse Stratenloop een middelgrote loop te maken waar men niet om heen kan in januari!

Mei 2016: Zoon Jesper volgt vader Ron in zijn voetsporen en stapt in het bedrijf. Na een aantal jaren als "stagair" meegedraait te hebben, is hij nu zo ver dat óók hij in de interieurbouw, meubelmakerij, standbouw verder gaat. Zijn voorkeur ligt in grote machinale projecten, waar hij zich in de toekomst ook verder in gaat ontwikkelen, evenals in het digitale gebeuren als AutoCad, SketchUp e.d.

September 2016 : Kleine houtfreesmachine toegevoegd aan het machinepark

Oktober 2016 : Grote machinale opdracht, van groot landelijk concern, vult de orderportefeuille voorlopig tot en met begin 2018. Desondanks blijft er hiernaast nog zeker ruimte over voor overige opdrachten, zoals particulier en zakelijke maatwerk.

Mei-Augustus 2017 : Door diverse cursussen in materiaal- en produktenkennis is de kennis bij Ron de Ruijter Interieurprojecten weer stevig opgekrikt, waardoor klanten nóg beter geholpen en geinformeerd kunnen worden.

Mei 2018 : Nieuw kantaanlijmmachine toegevoegd aan het machinepark, we maken het mooi wel !!

Juni 2018 : Mooie order in de portefeuille van landelijk bekend bedrijf, hiermee zullen we druk zijn tot aan onze vakantie in augustus en kort daarna voor plaatsing. Waarna we in augustus weer kunnen starten met onze nieuwe projecten, van zowel particuliere als zakelijke klanten. Wat genieten we toch van onze mooie ambachtelijke werk en de grote afwisseling die dat met zich meebrengt.